Enkeli-illat Tampereella

Enkeli-illoissa voit tuntea enkeleiden läsnäolon ryhmässä

Enkeli-illat Tampereella

Enkeli-illoissa voit tuntea enkeleiden läsnäolon ryhmässä

Enkeli-illoissa kutsumme jokaisen osallistujan oman suojelusenkelin paikalle ja pyrimme tuntemaan hänen läsnäolonsa

Enkeli-iltoja järjestän min. 10 henkilön ryhmille Tampereella.

Meditoimme yhdessä sekä teemme puhdistavia ja energisoivia harjoituksia. Nostamme enkelikortteja ja nautimme enkelienergiasta ryhmässä. Teen jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen kanavoinnin.

Voit myös koota itse ryhmän ja sopia enkeli-illan ajankohdan kanssani sähköpostitse.

Katso hinnasto

Rakkauden & Runsauden

Enkeli-ilta Tampereella ja etänä

Torstaina 14.9.2023

klo 18-20.45

Lämpimästi tervetuloa meditoimaan Tampereen Ranta-Kaarilan Pyhäjärven rantamaisemiin enkeleiden johdatuksella. Voit osallistua myös etänä. Teemana on Rakkaudelle avautuminen, Rakkauden löytäminen ja vahvistaminen sekä Runsauden virran avaaminen.  

Teen voimautuksen Rakkauden löytymiseksi Sinulle, joka olet vapaa ja Rakkauden vahvistukseksi Sinulle, joka olet parisuhteessa sekä universumin Runsaudenvirran aktivoinnin. Tavoitteena on saada lisää Rakkautta ja Runsautta meidän jokaisen elämään.

Illan aluksi pyydämme jokaisen oman Suojelusenkelin mukaan ja teemme puhdistavia, energisoivia sekä sydäntä avaavia meditaatioita (aiempaa kokemusta ei tarvitse olla). Teen jokaiselle osallistujalle myös henkilökohtaisen kanavoinnin, nostamme Enkelikortteja ja teemme Enkelinkosketusharjoituksen.

Ilmoittautuminen

Hinta 45€

 

 

Ilmoittautuminen sähköpostilla: [email protected] tai 044-9878040

 

Teen henkilökohtaisia selvänäkijän tulkintoja ja hoitoja Enkelikanavointina yhteisen illan päätteeksi. Voit varata ajan samalla myös tulkintaan ja/tai hoitoon hintaan 55€/ 30min tai 40€/ 20min.

Lähetän vastausviestissä tarkan osoitteen Sinulle.

Klikkaa tapahtumaan Facebookissa: https://www.facebook.com/events/812204540639503/

 

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita Enkeli-illoista

"Kiitos ❤️ Olet antanut minulle kaukoparannushoitoa enkeleiden avulla. Nuo vuodet olivat tosi haasteellisia monin eri tavoin. Ensimmäisen kerran elämässäni sain enkeli tulkinnan, sinun avullasi ja kiitos sinulle siitä. Enkeli-illan tapahtumat ja varsinkin sinun tulkintasi muuttaa elämääni niin ettei entiseen ole enää paluuta. Henkinen kasvuni lähti heti liikkeelle siellä Tampereella💕 Riina olet ihmeellinen, rakkaudellinen nainen, kiitos ❤️❤️"

Anne

"Kaunis kiitos vielä eilisestä Enkeli-illasta. 🕊💕 Oli paikallaan saada kohotettua omia energioita korkeammalle ja saada puhdistettua viime aikaiset asiat pois päiväjärjestyksestä. Uudet visiot kukoistaa, mieli on tyyni ja oma voima takaisin keskuksessa. Ihanasti olit toteuttanut illan kauniissa tilassa. 🌸"
 

Noora

"Hei Riina, Kiitos vielä sunnuntain ihanasta enkeli-illasta 😍❤️ Kanavointisi minulle oli uskomaton ja vahvisti taas lisää uskoani siihen, mitä olen ennenkin kuullut yhteyksistäni maailmankaikkeuteen ja intuitiostani, jotka varmasti ajan kuluessa vielä vahvistuvat❤️” 

Alina

”Kiitos Riina kivasta eilisestä enkeli-illasta. Ilta oli minulle uusi ja ihanasti voimaannuttava kokemus kauniissa kodissasi ja upeissa järvimaisemissa. Myös henkilökohtainen tulkinta antoi minulle ajateltavaa, mutta toi myös ymmärrystä tapahtuneesta ja toivoa tulevaan. Kiitokset. Oikein hyvää toukokuun jatkoa ja kesää kohti mennään!”

Maija

Enkelikanavointi 

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ ENKELI-ILTAAN TAI VOIT VARATA OMAN HENKILÖKOHTAISEN ENKELIKANAVOINNIN

Puhdistava, rauhoittava ja lempeä enkelitulkinta antaa Sinulle parantavaa energiaa, rauhaa, rakkautta, itseluottamusta, rohkeutta ja positiivisuutta. Enkelit ovat mukana selvänäkijän ja meedion tulkinnoissasi, rakkausvoimautuksissasi sekä kaukoparannushoidoissasi, enkelinkosketushoidoissasi ja enkeli-illoissa.

Varaa aika henkilökohtaiseen enkelikanavointiin

Tutustu myös muihin palveluihini

Selvänäkijän tulkinnat

Tutustu lisää

Rakkausvoimautukset

Tutustu lisää

Kaukoparannushoidot

Tutustu lisää

Kosketushoidot

Tutustu lisää

Meedio yhteydenotot

Tutustu lisää