Meedio yhteydenotot

Meedio
yhteydenotot

Yhteydenotto läheiseesi tuo lohtua

Pyrin halutessasi ottamaan yhteyden edesmenneisiin läheisiisi. Voit esittää kysymyksiä tai välittää viestejä läheisillesi. Usein yhteydenotto antaa lämpöä, voimaa ja lohtua.

Aluksi tiedustelen, onko läheisesi päässyt valoon ja jos hän on välitilassa, voimme pyytää Valon Enkeleitä johdattelemaan sielu valoon, jos niin on tarkoitettu. Valossa kaikki sielut toimivat puhtaasta rakkauden ja valon energiasta ja voit kokea hyvänolon tunteen, kun huomaat läheisesi energioiden rauhan.

Varaa aika

I offer medium sessions also in English.
Katso hinnasto »

Varaa aikasi sähköpostilla: [email protected] tai soita 044-9878040

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita

"Kiitos Riina ja enkelit🙏❤️❤️❤️ Minulla ei ole ollut näin rauhallista oloa kuukausiin. 💕🙏 Vaikka huolia ja murheita on elämässäni nyt paljon, niin sain apua jaksamiseen🌻"

Kati

"Hei Riina! 😊 Käynnistä oli suuri apu minulle ja ahdistus hellitti. Myös koirani rauhoittui heti ja alkoi nukkua yöt hyvin ja lopetti ramppaamisen sisälle ja ulos. Kiitos paljon ja hyvää jatkoa 💕 Nähdään vielä jossain vaiheessa 😊💕"

Pirkko

"Valonkantaja-antaja. Kiitos kun olet. Olen saanut niin paljon apua ja olet viitoittanut tietä kohti valoa ja rauhallisuutta kera onnellisuuden, että mitkään sanat eivät tunnu riittävän ilmaisemaan ajatuksiani. Valat pohjaa parempaa tulevaisuuteen!!! Uneni laatu on parantunut! Konkreettista apua työhön! Tasapainottanut oloani ja vointia! Hoitanut minua! Löytänyt kadotetun onnellisuuden! Muistuttanut kuinka tärkeä olen! Viitoittanut tietä henkisyyteen, juurilleni! Itsetuntoni kohotus toteutui! Puhdistanut energioita antaen turvallisuutta! Suosittelen tulkintasarjaa tältä enkeliltä! Yhä uudestaan voimannun hetkestä kanssasi, oli se livenä tai puhelimitse! TOIMII 100%. Kaunis kiitos."

Sinikka, Oulu

Tutustu myös muihin palveluihini

Selvänäkijän tulkinnat

Tutustu lisää

Rakkausvoimautukset

Tutustu lisää

Kaukoparannushoidot

Tutustu lisää

Kosketushoidot

Tutustu lisää

Enkeli-illat

Tutustu lisää