Tulkinnat

Tulkinnassasi saat vastauksia ja tukea korkeammalta

Teen tulkintasi suoraan ylhäältä kanavoiden selväkuuloisuuden, selvänäköisyyden ja selvätuntoisuuden avulla

Teen selvänäkijän tulkintasi positiivisesti ja rohkaisevasti puhuvien Enkeleiden avustuksella 100% keskittyen Sinun tilanteeseesi.

Kun suljen silmäni, kuulen viestisi hienovaraisina ääninä ja välillä näen ne kuvina, liikkuvina kuvina tai kaavioina sekä tunteina. Ennen tulkintaasi pyydän Valon Enkelit mukaan ja tulkintasi aikana pyydän heiltä viestejä ja apua Sinulle. Kerron intuitioni kautta nousevia asioita mm. vetovoiman laista ja pyrin aina positiivisuuteen.

Usein tulkinnan aluksi korkeammalta kerrotaan jotain menneestäsi ja annetaan opastusta tähän hetkeen sekä tulevaan. Voit halutessasi kysyä hyvin yksityiskohtaisiakin kysymyksiä Enkeleiltä. Sinun kannattaa kirjoittaa muistin tueksi valmiiksi ajatuksesi paperille, jotta saat vastauksen kaikkiin Sinua askarruttaviin asioihin. Voit kysyä rakkauselämästäsi, työstäsi, läheisistäsi, kodistasi, terveydestäsi, taloudestasi ja mistä ikinä toivotkaan lisätietoa. Nostan tulkintasi aikana myös Enkelikortteja, joista saat vahvistusta ja ohjausta.

Vetovoiman laki toimii kaikessa, mitä teet

Vedät puoleesi samankaltaista energiaa sisältäviä ihmisiä, asioita ja tapahtumia. Luot omilla ajatuksillasi tulevaisuuttasi ja siksi on hyvä ajatella ja puhua niistä asioista, mitä elämääsi toivot tuleviksi. Olennaista on kiinnittää huomiota sanavalintoihin houkutellaksesi toivomiasi asioita elämääsi.

Saat mielenrauhan, seesteisen, onnellisen ja luottavaisen mielentilan. Enkelienergiat kohottavat sinut korkealle ja näet asiat kirkkaasti. Rakkauselämäsi kuviot kirkastuvat ja saat kaikille elämäsi osa-alueille selkeyttä. Saat tukea terveyteesi. Saat avaimia kuunnella oman intuitiosi ääntä paremmin ja tehdä elämäsi suuretkin päätökset sydämesi ohjauksessa. Useimmiten avun saa välittömästi tulkinnan tai hoidon aikana ja tuntuu, että monet yllättyvät, miten paljon näen ja miten pystyn heti auttamaan ja rauhoittamaan.

"Toivon Sinun tuntevan sen lämmön, rakkauden, rauhan ja hyväksynnän energian, mitä pyrin välittämään omana itsenäni ja tietenkin Enkeleiden avustuksella."

RIINA ALÉN

"Toivon Sinun tuntevan sen lämmön, rakkauden, rauhan ja hyväksynnän energian, mitä pyrin välittämään omana itsenäni ja tietenkin Enkeleiden avustuksella."

RIINA ALÉN

Eräs asiakkaani on joskus sanonut,

että minulta saa vastauksen kaikkeen. Voin auttaa Sinua melkeinpä missä tahansa asiassa ja korkeimmalta saa aina parasta mahdollista opastusta.

Katso hinnasto >>
Soita 044 987 8040 ja varaa aika. 
I do readings also in English.

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita

"Lämmin kiitos Sinulle, Riina. Sain juuri sellaista tietoa niin entiseen elämääni kuin nykyiseen, joita olin kipeästi kaivannut. Kiitos myös ihanille enkeleille läsnäolosta. Heräsin aamulla hyvin nukutun yön jälkeen ja ensimmäinen ajatukseni oli se, että olen onnellinen. Kiitos, kiitos, kiitos."

Eeva

"Luenta oli mielenkiintoista, koska kävin luonasi, aiemmin siis soitellut. Olet ihanan positiivinen ihminen 🌹 livenäkin, kuten puhelimessa tai tv:ssä. Näin nyt myös itse kortit, jotka antavat voimaa. Sain hoidon ja totta tosiaan polvikipu on hävinnyt pikkuhiljaa, lonkka voi paremmin ja askel kivuton, kunhan en maratonia huisku menemään 😁, öisinkään ei koske pahemmin. Kiitos, kiitos, kiitos 🙏💜🙏"

Kesäperhonen

"Hei, ja kiitos. Olimme yhteydessä puhelimitse, teit tulkinnan. Suosittelit lukemiseksi Salaisuus kirjaa. Olen niin kiitollinen tulkinnasta ja kirjaa olen lukenut. Muutos minun/poikani elämässä on ollut positiiviseen suuntaan. Sydämmeni huokuu iloa ja kiitollisuutta, ja usko valoisaan tulevaisuuteen on vahva. Aurinkoista kevättä sinulle, ja kiitos."

Eila

Tutustu myös muihin palveluihini

Rakkausvoimautukset

Tutustu lisää

Kaukoparannushoidot

Tutustu lisää

Kosketushoidot

Tutustu lisää

Meedio yhteydenotot

Tutustu lisää

Enkeli-illat

Tutustu lisää