Kaukoparannushoidot

Kaukoparannus-
hoidot

Kaukoparannushoidossasi voit tuntea parantavan energialähetyksen virtaavan kehossasi

Kaukoparannushoidossasi voit tuntea parantavan energialähetyksen virtaavan kehossasi

Teen Enkelihoitona esimerkiksi aurasi eli energiakenttäsi, kehosi ja mielesi puhdistuksen, chakrojesi eli pääenergiakeskustesi puhdistusta ja tasapainoitusta, energioidesi kohottamista, kipujen hoitoa tai ahdistavien siteiden katkaisun Sinulle läheiseen ihmiseen. Pyydän aina Enkelit mukaan hoitoosi.

Pyydän Arkkienkeleitä auttamaan sinua ja lähettämään parantavaa energiaa. Aluksi pyydän henkisen suojauksen sinulle. Arkkienkeli Zadkielin violetti sekä Arkkienkeli Gabrielin valkoinen liekki puhdistavat sinut. Arkkienkeli Mikael toimii sinisellä ja Arkkienkeli Rafael vihreällä parantavalla säteellään. Arkkienkeli Gabrielilta saat valkoista, hohtavan kirkasta, parantavaa valoa, mikä tyynnyttää ja rauhoittaa. Arkkienkeli Uriel auttaa sinua psyyken puolella tuoden harmoniaa ja hyvää oloa. Energioiden kohotus virkistää ja yleensä saat avun saman tien.

Teen Sinulle hoitoa puhelinkeskustelussa, tulkinnan yhteydessä tai etänä ilman puhelinyhteyttä. Lääkärissä käynti on ensiarvoisen tärkeää diagnosoinnissa ja parantamisessa. Kaukoparannus voi toimia tukevana hoitona Sinulle.

Varaa aika

I do healing sessions also in English.
Katso hinnasto »

Varaa aikasi sähköpostilla: [email protected] tai soita 044-9878040

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita Riinan kaukohoidoista

"Moi Riina, Kiitos edellisestä ihanasta hoidosta miehelleni. Sanomasi asiat jotka tulivat ilmi Enkeleiltä osuivat oikeaan. Mm. hänen hengityselimistä. Kuorsaus on vähentynyt huomattavasti ja ensimmäisten päivien aikana se oli kokonaan poissa. Ihan uskomatonta. Ja varmasti hoito auttoi muutenkin."


Rakkain terveisin,
Nimim. Kaukoparannusta tilannut

"Sain äitienpäivälahjaksi lahjakortin puhelinaikaan, joka oli yllätys ja mieluinen sellainen. 😍 Voin kertoa, että korvani joka oli tuntunut tukkoiselta ja omituiselta jo pidemmän aikaa, erään tapahtuman jälkeen, on nyt normaalin oloinen ja olo muutenkin hyvä, rauhallinen ja seesteinen. Kaukohoitosi ja keskustelu kanssasi auttoi. Kiitos!"

T. Äiti ja tyttäret

"Kiitos ❤️ Olet antanut minulle kaukoparannushoitoa enkeleiden avulla. Nuo vuodet olivat tosi haasteellisia monin eri tavoin. Ensimmäisen kerran elämässäni sain enkelitulkinnan, sinun avullasi ja kiitos sinulle siitä. Enkeli-illan tapahtumat ja varsinkin sinun tulkintasi muuttaa elämääni niin ettei entiseen ole enää paluuta. Riina olet ihmeellinen, rakkaudellinen nainen, kiitos."

Anne

"Kiitos Riina ❤️☀️🌻 Kaukoparannus hurjan voimakas kokemus. Tuntui ja tuntuu kehossa, näin silmät kiinni orastavaa vihreää valoa, 2006 edesmenneen isoäitini ihanan hymyn❤️ Huh, sekä vasemman jalan isovarvas alkoi nykiä... Ihan pakko kertoa nämä sinulle. 🙂❤️"

Ariel

Tutustu myös muihin palveluihini

Selvänäkijän tulkinnat

Tutustu lisää

Rakkausvoimautukset

Tutustu lisää

Kosketushoidot

Tutustu lisää

Meedio yhteydenotot

Tutustu lisää

Enkeli-illat

Tutustu lisää