Riina Alén

SELVÄNÄKIJÄ, PARANTAJA, MEEDIO & ENKELITULKITSIJA

Muistan lapsena, miten isoäitini povasi naapuruston naisille

Tämä työ on tuotu minulle johdatuksena ja koen työni elämäntehtäväkseni. Toivon että mahdollisimman moni ihminen voi saada tuntea Enkeleiden avun ja läsnäolon mahdollisimman usein elämässään. Ihmisten auttaminen on sydämen tehtäväni.

Hyvä ystäväni Taru vei minut henkiseen kirjakauppaan Helsingissä kesällä 2014. Ostin sieltä intuitiivisesti Chantell Lysetten Enkelikoodi kirjan, minkä oppien avulla sain yhteyden saman tien omaan Suojelusenkeliini. Otin ensimmäisen selväkuuloisen yhteyden omaan Suojelusenkeliini olohuoneeni lattialla ja epäilin itseäni, koska en ollut ennen kuullut Adriel nimisestä Enkelistä. Niinpä kysyin uudelleen ja sama nimi toistettiin, joten pakko oli alkaa uskomaan. Yhteydenoton jälkeen menin nettiin ja löysin Adriel Enkelin myös sieltä.

Vuoden 2014 syksyllä koin suuren henkisen avautumisen Kolin kansallismaisemissa Akka-Kolilla. Tuli tietoisuus, että nyt saan yhteyden kaikkiin ja kaikkeen. Aluksi tein tulkintoja ystävilleni ja pian pyysin rakasta ystävääni Johannaa auttamaan löytämään henkilön, josta en tiedä yhtään mitään. Tein hänelle sähköpostitulkinnan ja hänen vastauksensa tulkintaani meni kutakuinkin näin: “Miten voi olla mahdollista, että minulle täysin tuntematon ihminen voi tietää, mitä minä ajattelen.” Tulkinnan tein saman päivän iltana, kun olin sopinut kiinteistönvälitys yrityksen kanssa työni päättämisestä siellä.

Näkijän lahja kulkee suvussani

Olin koko kolmevuotisen kiinteistönvälittäjä urani aikana pyytänyt Enkeleiltä uutta työtä. Viimeisen syksyn aikana kiinteistönvälittäjänä kävin tiistaisin joogassa, missä seinällä oli taulu täynnä mietelauseita. Yhtä niistä luin ajatuksella joka kerta. “If you don’t like your job - quit,” eli jos et pidä työstäsi - lopeta se. Sain Enkeleiltä tarkat opastukset jopa päivien ja muiden yksityiskohtien tarkkuudella kiinteistönvälitystyön lopettamiseksi. Tunne vahvistui ja niin uskalsin hypätä pois oravanpyörästä. Se oli vapauttavaa ja tunsin suurta paloa auttaa ihmisiä heidän elämissään. Siirryin tekemään puhelintulkintoja ensin 0700-puhelinpalvelu talliin ja vuoden 2016 lopulla perustin oman yritykseni Lähellä Taivasta.

Ensin suunnittelin perustavani toimitilan yritykselleni näkijä isoäitini 1930-luvulla rakennettuun taloon korkealle Tampereen Pispalanharjulle. Siellä isoäitini Lempi teki aikoinaan kulmakunnan naisille selvänäkijän tulkintoja. Muistan lapsena, miten hän kertoi naisille tyyliin: “Tulet kohtaamaan ristiverisen miehen.” Tuntui jännältä, mutta samalla niin luonnolliselta. Äitini Marja teki myös nuorempana lähinnä ystävilleen tulkintoja. Nyt hän taitaa tehdä tulkintoja enää vain minulle. Näkijän lahja kulkee suvussani ja tyttäreni Kiira sen on myös selvästi perinyt.

"Kehotan kaikkia kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttaan ja tekemään elämän suuretkin päätökset omaa intuitiotaan kuunnellen, sillä silloin kulkee parasta mahdollista polkua ja saa opastusta korkeimmalta."

RIINA ALÉN

"Kehotan kaikkia kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttaan ja tekemään elämän suuretkin päätökset omaa intuitiotaan kuunnellen, sillä silloin kulkee parasta mahdollista polkua ja saa opastusta korkeimmalta."

RIINA ALÉN

Kun olemme yhteydessä Enkeleihin ja korkeimpaan, olemme lähellä taivasta

Hyvä ystäväni Hannamari heitti ilmoille yritykseni nimeksi “Lähempänä Taivasta” talon sijainnin takia. Pispalanharjuhan on maailman korkein asuttu soraharju. Omassa mielessäni nimeksi jalostui Lähellä Taivasta. Kun olemme yhteydessä Enkeleihin ja korkeimpaan, olemme lähellä taivasta.

Yritykseni alkuvaiheessakin sain paljon apua Enkeleiltä. He kertoivat mm. miten vetää Enkeli-ilta, miten tehdä tulkintoja ja Enkelit kehottivat myös tekemään asiakkailleni Enkelinkosketushoitoja. Tein harjoitushoidon eräälle ystävälleni ja näin, miten Enkelit hoitivat hänen jalkojaan kokonaisvaltaisesti lonkkiin saakka. Kun muutaman päivän kuluttua kysyin hänen vointiaan, sain tyytyväisen vastauksen, miten lonkat olivat parantuneet niin, että hän pystyi nukkumaan yönsä putkeen. Aiemmin hän oli joutunut heräämään joka yö lääkettä ottamaan. Se oli selkeä viesti, että minun tulee tehdä myös henkiparannushoitoa asiakkailleni.

Isoäitini Lempin isä Ville-pappa oli aikoinaan Pispalanharjulla sekoitellut yrttilääkkeitä kaikille kulmakunnan ihmisille. Tulivat kuulemma hakemaan aina lääkettä häneltä. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon isoäitini isä käytti henkiparannusta yrttisekoituksien ohella.

Toivon hyvyyttä kaikille ihmisille.

Toivon että kaikki toivovat hyvää toisilleen. Toivon kaikkien ihmisten toimivan sydänchakrastaan käsin tuoden rakkautta kaikkialle ympärilleen ja koko maailmaan. Toivon kaikille ihmisille tervettä, onnellista, rakkaudellista ja hyvää elämää.

 

Tutustu palveluihini

Selvänäkijän tulkinnat

Tutustu lisää

Rakkausvoimautukset

Tutustu lisää

Kaukoparannushoidot

Tutustu lisää

Kosketushoidot

Tutustu lisää

Meedio yhteydenotot

Tutustu lisää

Enkeli-illat

Tutustu lisää