Rakkausvoimautukset

Vastaanotat korkeinta rakkauden energiaa

Rakkausvoimautukset

Vastaanotat korkeinta rakkauden energiaa

Toivotko elämääsi pysyvää elämänkumppania ja lisää rakkautta? Rakkausvoimautuksessa Sinusta tulee kuin magneetti rakkaudelle.

Rakkausvoimatuksen myötä alat houkuttelemaan rakkautta ja kaikkea hyvää elämääsi.

Useat asiakkaani ovat löytäneet kumppanin elämäänsä ja saaneet lisää rakkautta jo olemassa olevaan parisuhteeseensa.

Rakkausvoimautuksessa pyydän Sinulle Arkkienkeli Samuelien vaaleanpunaisen rakkauden energian ympärillesi kohottamaan energiasi ja Sinulla on mahdollisuus päästä samalle aaltopituudelle rakkauden energian kanssa.

Olet kuin samalla radioaallolla rakkauden energiataajuuden kanssa ja sinut huomataan. Teet asioita, joista sinulle tulee hyvä fiilis ja alat tuntemaan rakkauden tunteen koko kehossasi ja olemuksessasi. Näin houkutat tulevan kumppanisi elämääsi ja saat lisää rakkautta.

"Hei Riina, olen tänä vuonna päässyt uskomattoman hienolle matkalle maailmankaikkeuden ja kiitollisuuden maailmaan. Kiitos Sinun että ollut oppaani."

Elämääsi on tulossa valoa, selkeyttä ja suurta rakkautta.

Katso hinnasto
Soita 044 987 8040 ja varaa aika. 
I do readings also in English.

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita Riinan rakkausvoimautuksista

"Soittelin sulle pari kertaa alkuvuodesta. Oli synkähköt fiilikset mulla, ja miesasiat sekaisin. Sanoit mulle että hääkellot helisee. Ajattelin että no johan on puheet, ei ollut itsellä moista näkyvissä. No, nyt on lokakuu, ja mä oon ollut jo 2kk naimisissa 🎀"

Mari

"Hei taas. Soittelin joulukuussa. Nyt on tilanne tosi hyvä. Tyttäreni tilanne parempi ja väsymys on poistunut melkein kokonaan eli hän on saanut energiaa 😍 Enkeli Samuelinkin apu on saavuttanut minut eli löysin ihanan miehen. Kiitos sinulle avustasi."

Päivi

"Hei Riina. Tänään tajusin että olen saanut luovan ja aikaansaavan vaihteen päälle keskustelumme jälkeen. Sitä toivoinkin. Rakkausahdistuskin väheni olennaisesti. Kiitän näistä sinua."

Mari

"Kävin luonasi tyttöni seurustelun takia. Teit tulkintaa ja energiahoitoa. Seuraavat yöt olen nukkunut hyvin ilman heräämisiä ja kurjia unia. Päivällä minulla on rauhallinen, levollinen ja yleensä ihan iloinen olo. Suuri ihme on ollut se, että olen saanut lapseni takaisin. Iloinen, rauhallinen, lempeä, kiltti tyttöni on tullut takaisin. Luulin että en enää koskaan tapaisi sitä tyttöä joka on meille syntynyt. Olen erittäin iloinen ja kiitollinen tästä ihmeestä."

Kiitollinen Äiti

"Elämäni suurin suru, johon yritin itse pyytää apua enkeleiltä 1,5 vuotta. Kukaan ei kuullut. Löysin Riinan sattumalta tai jälkikäteen ajatellen ehkä sittenkin enkelin ohjaamana. Asia ratkesi Riinan enkelipyynnöillä kahdessa päivässä. Vaikea vieläkin käsittää mitä oikein tapahtui! Lämmin kiitos! 💗"

Marjatta

Tutustu myös muihin palveluihini

Selvänäkijän tulkinnat

Tutustu lisää

Kaukoparannushoidot

Tutustu lisää

Kosketushoidot

Tutustu lisää

Meedio yhteydenotot

Tutustu lisää

Enkeli-illat

Tutustu lisää

Elämäsi rakkaus on tulossa elämääsi.