Palvelut

Puhelimitse • Sähköpostitse • Henkilökohtaisesti Tampereella

Selvänäkijän tulkinnat

Teen tulkintasi suoraan ylhäältä kanavoiden selväkuuloisuuden, selvänäköisyyden ja selvätuntoisuuden avulla.

Tutustu lisää

Rakkausvoimautukset

Toivotko elämääsi pysyvää elämänkumppania ja lisää rakkautta? Rakkausvoimautuksessa Sinusta tulee kuin magneetti rakkaudelle.

Tutustu lisää

Kaukoparannushoidot

Teen Enkelihoitona aurasi, kehosi ja mielesi puhdistuksen, chakrojesi tasapainoitusta, kipujen hoitoa tai ahdistavien siteiden katkaisun Sinulle läheiseen ihmiseen.

Tutustu lisää

Kosketushoidot

Kanavoin Enkeleiltä parantavaa, puhdistavaa, energisoivaa ja rauhoittavaa energiaa Sinulle koskettaen kevyesti kehoasi.

Tutustu lisää

Meedio yhteydenotot

Pyrin ottamaan yhteyden edesmenneisiin läheisiisi. Voit esittää kysymyksiä tai välittää viestejä. Usein yhteydenotto antaa lämpöä, voimaa ja lohtua.

Tutustu lisää

Enkeli-illat Tampereella

Enkeli-illoissa meditoimme yhdessä sekä teemme puhdistavia ja energisoivia harjoituksia. Nostamme enkelikortteja ja nautimme enkelienergiasta ryhmässä.

Tutustu lisää

Varaa aika

 Voin auttaa Sinua melkeinpä missä tahansa asiassa ja korkeimmalta saa aina parasta mahdollista opastusta.

Katso hinnasto >>
 

Soita 044 987 8040 ja varaa aika. 
I offer services also in English.

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita

"Kyllä on nyt helpompi olla ja hengittää, tavallaan helpotti myöskin se, että taas ymmärsin, mikä on tällä hetkellä tärkeintä. Usein alan hätäilemään että jotakin muuta pitäisi tehdä ja loppujen lopuksi huomaan, että paine tulee ulkopuolelta, jota ei aina tunnista. Kiitos sulle ja erityisesti enkeleille. ❤"

Elisa

"Enkelinkosketushoidossa oltiin yhtä aikaa menneisyydessä, tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. Voin vain todeta, että kaikki piti paikkansa. Sain uusia ulottuvaisuuksia tapahtumiin, jotka olin jo elänyt ja tapahtumiin, joita tulen elämään. Riinalla on luontainen, aito ja vahvistava yhteys henkimaailmaan ja sitä täytyy kunnioittaa, koska vain harva ja valittu on tähän tehtävään valittu ❤️"

Anne

"Hei! Kiitos Riina. Olen sinun kanssasi useamman keskustelun tehnyt. Saanut siitä kyllä tietoa... paljon. Enkelien avustuksella myös! Apua tietoa on tullut paljon ja vahvistusta elämään. Aion jatkossakin ottaa yhteyttä sinuun. Olet ihana ja hyvä energian antaja ja tien näyttäjäni... ihanat enkelit ovat meille antaneet ohjausta avuksi."

Arja