Kosketushoidot

Enkelin parantava ja rauhoittava kosketushoito käsieni välityksellä

Kanavoin Enkeleiltä parantavaa, puhdistavaa, energisoivaa ja rauhoittavaa energiaa Sinulle koskettaen kevyesti kehoasi

Samalla kanavoin viestejä Sinulle, mutta huomattavasti rauhallisemmassa tempossa, kuin normaalia tulkintaa tehdessä. Enkelinkosketushoidossani saat kokonaisvaltaisen rentoutuksen kosketukseni kautta, mikä vapauttaa oksitosiinia kehossasi.

Enkelinkosketushoidon alussa teen selvänäkijän tulkinnan ja kartoitamme, mihin toivot hoitoa ja voimautusta. Rentoudut hoitopöydällä mielellään luonnonkuituisissa vaatteissa ja kerron miten Enkelit Sinua hoitavat. Kaikki kosketus tehdään täysin Sinun ehdoillasi ja voit aina toivoa mistä ja miten kosketan. Kosketushoito on loistava tapa nauttia toisen ihmisen kosketuksesta. Energiasi kohoavat ja lähdet luotani keveissä, keijumaisissa Enkelienergioissa.

Enkelinkosketushoidot teen Tampereella. Lääkärissä käynti on ensiarvoisen tärkeää diagnosoinnissa ja parantamisessa. Enkelihoito voi toimia tukevana hoitomuotona Sinulle.

Varaa aika

I do healing sessions also in English.
Katso hinnasto »

Varaa aikasi sähköpostilla: [email protected] tai soita 044-9878040

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita Riinan kosketushoidoista

"Enkelinkosketushoidossa oltiin yhtä aikaa menneisyydessä, tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. Voin vain todeta, että kaikki piti paikkansa. Sain uusia ulottuvaisuuksia tapahtumiin, jotka olin jo elänyt ja tapahtumiin, joita tulen elämään. Riinalla on luontainen, aito ja vahvistava yhteys henkimaailmaan ja sitä täytyy kunnioittaa, koska vain harva ja valittu on tähän tehtävään valittu."

Anne

"Olen todella kiitollinen tästä tulkinta/hoitosarjasta sinulle Riina ja ihanat enkelit. Teidän avullanne olen saanut takaisin hyvän olon kehollisesti sekä saanut omat ajatukseni selvitettyä vaikean elämäntilanteeni jälkeen. Rauha ja usko tulevaan ovat palautuneet. Erityisen kiitollinen olen lapsenlapseni auttamisen johdosta. On kuin ihme olisi tapahtunut. Hän on kuin uusi ihminen ja saanut avun isoon vaivaan, mihin eivät muut uskoneet. Hänellä on jälleen selkeät päämäärät ja asiat ovat lähteneet etenemään. Tämä on ihmeellistä."

Sinikka

"Hei Riina. Kiitos taas tuhannesti ihanasta hoidosta. Oloni on sen jälkeen ollut niin voimallinen ja seesteinen. Vastaukset kysymyksiini ilmestyvät kuin tyhjästä. Se on ihanaa. Aivan erilainen olotila oli kun tulin luoksesi."

Kati

"Hei Riina ja kiitos ihanasta hoidostasi ❤️✨ Kaksi viikkoa sain nauttia hoidosta ja nyt on hyvä olo, hyvät energiat, sait avattua minulle kaipaamiani yhteyksiä ja kunto paranee koko ajan. Tästä vaan jatketaan eteenpäin. ❤️"

Katja

Tutustu myös muihin palveluihini

Selvänäkijän tulkinnat

Tutustu lisää

Rakkausvoimautukset

Tutustu lisää

Kaukoparannushoidot

Tutustu lisää

Meedio yhteydenotot

Tutustu lisää

Enkeli-illat

Tutustu lisää